Programma

Naast de inspirerende expo met ruim 200 exposanten is er ook een uitgebreid programma. Gedurende de twee dagen worden, verdeeld over 3 zalen, diverse lezingen verzorgd. Deze lezingen worden verzorgd door onafhankelijke sprekers en door experts namens de exposanten. Bekijk hier de programmaonderdelen:

Congresprogramma 15 september
Congresprogramma 16 september
Internationale Meet & Match 
België partnerland
Rethink Expo door Federatie NRK en PlasticsEurope

Diverse side events
U kunt als branchevereniging en/of netwerkorganisaties via ons ook een zaal(tje) reserveren bij Brabanthallen. Denk aan een ledenbijeenkomst, bestuursvergadering of een projectteambijeenkomst. Of wellicht wilt u uw eigen seminar organiseren tijdens de Kunststoffenbeurs. De organisatie neemt uw bijeenkomst graag mee in de communicatie. Vanzelfsprekend wordt hier met u meegedacht. 

 

Neem deel aan de Meet & Match

Enterprise Europe Network organiseert in samenwerking met Mikrocentrum en RVO.nl een internationale b2b matchmaking tijdens de Kunststoffenbeurs. Het doel van het Meet & Match event is om relevante contacten te vinden in de gehele sector.

Een aantal redenen waarom u dit Meet & Match event niet mag missen:

  • De mogelijkheid om in een korte tijd veel interessante contacten te ontmoeten.
  • De mogelijkheid om in face-to-face gesprekken van een half uur uw projectidee en/of business propositie meer in detail te bespreken. Uw voorbereide gesprek levert u veel meer op dan het uitwisselen van uw visitekaartje alleen.
  • Het ontmoeten van sleutelpersonen uit de gehele keten.
  • Het verder ontwikkelen van uw nationale en internationale netwerk.
  • De combinatie van de beurs, het congres en de Meet & Match gesprekken maakt het evenement ideaal om gericht op maat te kunnen netwerken. 

Meer informatie en aanmelden

België partnerland

Tijdens de Kunststoffenbeurs is het Belgische publiek al jaren ruim vertegenwoordigd, zo’n ongeveer 15%. Net als in Nederland, worden er ook in de Belgische kunststof- en rubberindustrie vele ontwikkelingen en innovaties gerealiseerd. De 2021-editie zet daarom België als partnerland centraal en zet deze ontwikkelingen en innovaties in de schijnwerpers. Op deze manier wordt het Belgische kennis- en bedrijvennetwerk meer prominent aan de Kunststoffenbeurs verbonden. De volgende activiteiten worden tijdens de Kunststoffenbeurs georganiseerd:

  • Meerdere keynote sprekers uit België in het congresprogramma
  • Een Belgische vlag op alle logoborden van Belgische exposanten
  • Extra promotie/aandacht voor de Belgische bijdrage via de event website
  • Een speciaal België Kennis Paviljoen (stand 342) op de beursvloer

Wilt u als bedrijf exposeren op de Kunststoffenbeurs?

 

Meer informatie over exposeren

pexels photo 6201763

Rethink expo

Rethink Expo door Federatie NRK en PlasticsEurope

Een van de speciale themapleinen die tijdens de Kunststoffenbeurs te bezoeken is, is de Rethink Expo door Federatie NRK en PlasticsEurope. Het Rethink initiatief werd tijdens voorgaande edities al uitvoerig belicht en toont ook deze editie haar kennis en visie op maatschappelijke discussies en de betrokkenheid van de kunststof- en rubberindustrie. Op de Rethink Expo ontdekken bezoekers hoe de branche op een innovatieve manier continu werkt aan de verduurzaming, veiligheid en kwaliteit van haar activiteiten en producten.

Meer informatie