Opleidingen

Gezien de snelheid van technische en organisatorische veranderingen is het belangrijk dat medewerkers hun kennis en kunde op peil houden. Mikrocentrum biedt een uitgebreid programma van praktijkgerichte cursussen. Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen gerelateerd aan de Kunststoffenbeurs.

Opleiding Gereedschapmaker

Tijdens de opleiding Gereedschapmaker wordt in 40 bijeenkomsten een nieuwe generatie stempel- en matrijzenmakers basiskennis aangeleerd door vakspecialisten uit de praktijk

Cursus Matrijzen voor kunststoffen A

Tijdens de cursus Matrijzen voor Kunststoffen A krijgt u inzicht in de opbouw het onderhoud en de werking van de meest voorkomende typen spuitgietmatrijzen en matrijsonderdelen.

Cursus Matrijzen voor kunststoffen B

Tijdens de cursus Matrijzen voor kunststoffen B leert u de belangrijkste aandachtspunten voor een productontwerp van een kunststof spuitgietproduct.

Cursus Spuitgieten 1

Tijdens branche erkende cursus Spuitgieten 1 leert u zelfstandig een eenvoudig spuitgietproces op te zetten en veel voorkomende processtoringen te verhelpen.

Cursus Spuitgieten 1 (Sprintklas)

Sprintklas Spuitgieten 1. Behaal het diploma Spuitgieten 1 binnen 5 weken! Direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

Cursus Spuitgieten 2

Tijdens de cursus Spuitgieten 2 leert u zowel aan de hand van theorie als praktijk zelfstandig complexe procesomstandigheden te analyseren en praktische problemen direct op te lossen. Bij succesvolle afronding ontvangt u een NRK erkend diploma.

Cursus Spuitgieten 2 (Sprintklas)

Tijdens de cursus Spuitgieten 2 (Sprintklas) leert u zelfstandig complexe procesomstandigheden te analyseren en praktische problemen direct op te lossen.