Kunststoffen online2

Geslaagde eerste editie van Kunststoffen Online

Op 3 december 2020 organiseerde Mikrocentrum Kunststoffen Online. Een online evenement dat bestond uit Meet & Matches, keynotesessies en meer dan 10 verschillende pitches van bedrijven uit de kunststofindustrie. Mikrocentrum ontving veel positieve reacties van de deelnemers en kijkt met een positief gevoel terug op deze dag.

Kunststoffen Online in cijfers

Voor het online evenement zijn 254 Meet & Match profielen aangemaakt en hiermee zijn in totaal 162 gematchte gesprekken gehouden. De keynotesessies konden live gevolgd worden en ook later worden teruggekeken. Deze zijn in totaal door 727 mensen gevolgd.

Online netwerken en verbinden

Tom Wessels, manager vakbeurzen en congressen: ‘’Kunststoffen Online 2020 was een online event waarin Mikrocentrum een podium wilde bieden aan de Kunststoffen Industrie.

Dit hebben we gedaan door het hosten van een livestream vanuit de studio bij Mikrocentrum, video’s te produceren voor onze sponsoren waarin ze hun oplossingen voor de Kunststofindustrie hebben gepresenteerd en deelnemers met elkaar in contact te brengen via onze online Meet en Match software. ‘’ Mikrocentrum wil Weisstechnik, Tetravision, HRSFlow, Avient, PQS en KrausMaffei bedanken voor het sponsoren van dit online evenement.

Wessels: ‘’Gedurende het event zijn de lezingen en pitches goed bezocht door een breed publiek. Daarnaast hebben vele kennismakinggesprekken plaatsgevonden via de meet en match software en contacten gelegd door middel van de chatfunctie. We kijken daarom terug op een geslaagde eerste editie van dit event.’’