KS2021 1200x628 Kotraco Plastic Machinery

Hoe droogt u efficiënt granulaat met een energiezuinige droger?

De X-Comb van Moretto is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van drogen van granulaat. Deze minidrogers zijn speciaal ontworpen om hoogwaardige producten te produceren met minder energie.

De X-Comb minidrogers zorgen voor een perfecte droging van het granulaat door de combinatie van een 100% zeoliet moleculair droogpatroon met groot absorberend vermogen, een speciale honingraat rotor en de befaamde door Moretto ontwikkelde OTX technologie. De drogers leveren gedroogde lucht met een dauwpunt van -52 ˚C en hebben een zeer laag energieverbruik.

De X-Comb drogers zijn geschikt voor plaatsing direct op de verwerkingsmachine of op een mobiel onderstel naast de machine. Ze zijn geschikt voor kleine tot middelgrote hoeveelheden materiaal. Deze drogers maken geen gebruik van perslucht en zijn makkelijk te reinigen en eenvoudig in het gebruik. De drogers zijn leverbaar in 7 modellen met capaciteiten van 12 tot 120 liter. De X-Comb drogers kunnen als optie met de Moretto Moisture Meter, een inline vochtigheidsmeter, worden uitgevoerd.
Kotraco X Comb minidroger met vochtigheidsmeter

Moretto wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Kotraco Plastic Machinery.

Wilt u meer weten? Bezoek Kotraco Plastic Machinery op stand 39 tijdens de Kunststoffenbeurs. Registreer uw bezoek aan de Kunststoffenbeurs gratis.