KS2021 1200x628 Analis

3D profielmeter: van traditionele glansmeter tot 2D-reflectiviteitsmeting

Ontdek tijdens de Kunststoffenbeurs de kleur- en textuurmeter de 3D-profielmeter van Analis op hun stand. Lees in deze blog alles over hun nieuwe innovatie. 

De waargenomen diepte van een leerachtig oppervlak is afhankelijk van het reflectiegedrag op de heuvels en dalen. De nieuwe Spectro2profiler biedt een op 2D-camera gebaseerde reflectiviteitsmeting, die is uitgelijnd met de 3D-beeldgegevens om de reflectie van heuvels en valleien te scheiden. 

Innovatie analis1

De nieuwe meetparameter Reflectivity Contract Rc is een ideale maat voor de productie van spuitgiet- of slushvormdelen. Om historische gegevens te kunnen vergelijken, meet de Spectro2profiler voor de 60 graden glans volgens internationale normen. 

innovatie analis 3

Over Analis

Als verdeler en fabrikant van instrumenten en meubilair voor laboratoria is ANALIS nv een gerenommeerde onderneming in de Benelux. Analis werd opgericht in 1927 en heeft zijn hoofdzetel in Namen (België Zuid) en filialen in Gent (België Noord) en Rotterdam (Nederland). Dankzij hun brede assortiment bieden zij slimme en geïntegreerde oplossingen. Of het nu gaat om farmacie, biowetenschappen, chemie, klinische diagnostiek of industriële QC/QA en R&D, hun specialisten injecteren hun expertise in uw toepassingen.

Wilt u meer weten? Bezoek Analis tijdens de Kunststoffenbeurs.

Registreer nu voor gratis toegang