Profileer jouw bedrijf aan de gehele kunststofketen in de Benelux

De Kunststoffenbeurs is de belangrijkste vakbeurs voor de kunststofindustrie in de Benelux. Deze beurs bied je als specialistisch bedrijf op het gebied van productontwikkeling, grondstoffen, materialen, kunststofverwerking, gereedschapmakerij, software of machines de mogelijkheid zich te presenteren op de beursvloer. Ook kennis- en onderwijsinstellingen, onderzoeksprojecten, start-ups en studententeams kunnen zich presenteren in de speciale Kennis- en onderwijs hal.

Download exposanten informatie

Dit wordt Kunststoffenbeurs 2023

 • Beursvloer met ruimte voor 300 exposanten
 • 3.500 bezoekers
 • Machineplein
 • Rethink Plastics Expo en Paviljoen
 • Kennis- en onderwijshal
 • Congresprogramma
 • Diverse side-events
 • Live entertainment area

Meld direct aan als exposant

Kunststoffenbeurs exposeren

Exposantprofiel

De Kunststoffenbeurs biedt een podium aan bedrijven, organisaties, onderwijs- en kennisinstellingen, onderzoeksprojecten, start-ups en studententeams gespecialiseerd op het gebied van: design, productontwikkeling, duurzaamheid, recycling, grondstoffen, materialen, siliconen, spuitgieten, extruderen, vacuümvormen, matrijzen, gereedschap maken, digitalisering, software, automatisering, machines, machinebouw, rapid prototypen,analyseren, simuleren en testen, oppervlaktetechnieken, verbindingstechnieken, kunststofbewerken en randapparatuur.

De standmogelijkheden: reserveer direct jouw plaats op de beursvloer

Als exposant heb je de keuze uit verschillende standafmetingen, namelijk: 3x3, 4x3, 5x3, 6x3. Hierbij is een uitgebreid servicepakket inbegrepen. Denk aan o.a.: standmeubels, stroom, catering en diverse communicatie middelen. Wij ontzorgen je dus graag! In de exposantenflyer vind je het complete overzicht van het servicepakket. Op de beursvloer zijn er naast jouw stand ook andere mogelijkheden om jouw bedrijf te profileren, zoals bijvoorbeeld op een van de themapleinen, innovatieplein of de mogelijkheid om een lezing te verzorgen. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden om vakinhoudelijke content via de eventwebsite en de social media kanalen van de Kunststoffenbeurs te delen.

Kunststoffenbeurs standbouw

Algemeen Kunststoffenbeurs Mikrocentrum min

Heb jij een innovatieve oplossing voor de uitdagingen van de kunststofketen?

Het aantal uitdagingen voor de kunststofsector is groot en verandert continue. Denk aan thema’s als verduurzaming, recycling, intelligent produceren en digitalisering. Voor veel van deze uitdagingen bedachten ontwerpers of innovatoren wel een oplossing, maar vonden (nog) geen opdrachtgever of afnemer. Herkenbaar? Het is zonde dat jouw oplossing ‘op de plank’ blijft liggen, terwijl die van grote meerwaarde kan zijn voor de industrie! Maar dat gaat nu veranderen. De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen jaarlijks bijeenkomt, actuele kennis deelt en haar inspanningen en innovatiekracht zichtbaar maakt. Het is ook de plek waar we samen (toe)werken aan de toekomstbestendigheid van kunststof. Dus heb jij - ontwerper of innovator - een oplossing voor de uitdagingen van de kunststofketen? Dan nodigen we jou van harte uit om die op de Kunststoffenbeurs te presenteren aan de bezoekers en exposanten.  Zo helpen we samen de kunststofindustrie bij het aangaan van de uitdagingen van de toekomst. Interesse? 

 

Ja, ik heb interesse in exposeren

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom Coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar je aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het Coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van de Kunststoffenbeurs en op deze manier misbruik van je proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren je te allen tijde de bron te verifiëren. Wanneer je twijfelt, kun je contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

 • Event Fair
 • Expo-Guide
 • Fair Expo
 • Fair Guide
 • Fairs & Business
 • Inside Data View
 • International Fairs Directory
 • Technology Email List
 • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij je dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.

Bij vragen kun je contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.