Profileer uw bedrijf aan de gehele kunststofketen in de Benelux

De Kunststoffenbeurs is de belangrijkste vakbeurs voor de kunststofindustrie in de Benelux. Deze beurs biedt u als specialistisch bedrijf op het gebied van productontwikkeling, grondstoffen, materialen, kunststofverwerking, gereedschapmakerij, software of machines de mogelijkheid zich te presenteren aan de gehele keten. 

Dit wordt Kunststoffenbeurs 2021

 • Inspirerende beursvloer met 250 exposanten
 • 3.500 bezoekers
 • Uitgebreid lezingenprogramma
 • Machine- en diverse themapleinen
 • Internationale Meet & Match
 • Diverse side-events
 • Innovatie areas

Regeling inzake internationalisering: subsidie voor deelname aan een buitenlandse beurs of niche-evenement
Wij zijn getipt dat exposanten uit België een subsidie kunnen krijgen wanneer zij exposeren op de Kunststoffenbeurs. Wellicht wist u dit al, anders zijn we u graag van dienst met deze tip.
De regeling voor bedrijven uit Vlaanderen vindt u op: https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/subsidie/subsidie-voor-deelname-aan-een-buitenlandse-beurs-niche-evenement of voor bedrijven uit Brussel en Wallonië:
https://www.awex-export.be/fr/aides-et-subsides/liste-des-aides/support-participation-a-des-foires-et-salons-a-l-etranger

Nieuw: machineplein (stand 30 t/m 51)
Dit jaar komt er een speciaal machineplein. Alléén hier kunnen werkende machines getoond worden. Op dit plein kunnen exposanten een standruimte van minimaal 24m2 afnemen. Dit plein is uitsluitend voor de leveranciers van machines voor de kunststofverwerkende industrie. Toelating van de machine dient afgestemd en goedgekeurd te worden door de organisatie. 

Nieuw: Exposanten VIP Meeting Area
Op de beursvloer zijn speciale, semi-besloten VIP-ruimtes ingericht. Hier krijgen exposanten extra gelegenheid om hun gasten (bezoekers) te ontvangen, terwijl de eigen stand door een collega bemenst kan blijven.

Download de exposantenflyer

In verband met de huidige coronasituatie hanteren we voor de komende editie een speciale coulance annuleringsregeling. Bekijk de regeling

foto beursvloer 3

Exposantprofiel

Bedrijven, organisaties, onderwijs- en kennisinstellingen die zich bezig houden met de volgende onderwerpen kunnen zich profileren: design / productontwikkeling / grondstoffen- en materialen / systeemintegratie / spuitgieten en extruderen / vacuümvormen / gereedschap maken / software en automatisering / machines / rapid-prototypen / analyseren, simuleren en testen / oppervlaktetechnieken / verbindingstechnieken / kunststofbewerken / randapparatuur / recycling en circulaire economie. 

 

Download de factsheet van Kunststoffen 2019

De standmogelijkheden: reserveer direct uw plaats op de beursvloer

Als exposant heeft u de keuze uit verschillende standafmetingen, namelijk: 3x3, 4x3, 5x3, 6x3. Hierbij is een uitgebreid servicepakket inbegrepen. Denk aan o.a.: standmeubels, stroom, catering en diverse communicatie middelen. Wij ontzorgen u dus graag! In de exposantenflyer vindt u het complete overzicht van het servicepakket. Op de beursvloer zijn er naast uw stand ook andere mogelijkheden om uw bedrijf te profileren, zoals bijvoorbeeld op een van de themapleinen, innovatieplein of de mogelijkheid om een lezing te verzorgen. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden om vakinhoudelijke content via de eventwebsite en de social media kanalen van de Kunststoffenbeurs te delen.

Bekijk hier de plattegrond

foto beursvloer 4

Ja, ik heb interesse in exposeren

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom Coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het Coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van de Kunststoffenbeurs en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

 • Event Fair
 • Expo-Guide
 • Fair Expo
 • Fair Guide
 • Fairs & Business
 • Inside Data View
 • International Fairs Directory
 • Technology Email List
 • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.