Kunststoffen 2018

26 en 27 september  
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
9.30 tot 17.00 uur
Houd mij op de hoogte

De mogelijkheden met kunststoffen en rubber zijn eindeloos. Niet voor niets spelen kunststof en rubber een belangrijke rol in onze samenleving. Op 27 en 28 september 2017 organiseert Mikrocentrum de 19e editie van de gratis toegankelijke, succesvolle Kunststoffenbeurs in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Duurzaamheid, optimalisatie en innovatie staan dit jaar centraal.

Samenwerking met het Rethink programma

De Kunststoffenbeurs omarmt dit jaar het Rethink programma; een initiatief van NRK en Plastics Europe, dat zich actief inzet om van de kunststof- en rubberindustrie een belangrijke (gespreks)partner binnen de Nederlandse economie en samenleving te maken. Binnen dit programma staan thema’s als nut, veiligheid, duurzaamheid, gebruik en hergebruik, recycling en innovatie van producten hoog op de agenda. Het uiteindelijke doel: laten zien hoe de industrie bij kan dragen aan het realiseren van CO2 reductie en een circulaire economie.

Rethink, recycle, re-use & renew centraal in congresprogramma

Ook dit jaar biedt de Kunststoffenbeurs een tweedaags congresprogramma parallel aan alle activiteiten op de beursvloer. Verdeeld over vier zalen delen maar liefst 60 sprekers met u de laatste inzichten, tips en tricks en use cases rondom:

  • Slimme materialen
  • Duurzaamheid en recycling
  • Kostprijs-besparing
  • Innovatieve productiemethodes
  • Productontwikkeling
  • ‘Smart Industry’ in de kunststoffenbranche

Programma 27 september

Programma 28 september

 

 

Ontdek verrassende toepassingen op het Demoplein en de Hall of fame

Het gebruik van kunststof en rubber lijkt zo vanzelfsprekend. En dat is niet gek, in bijna al onze (gebruiks)voorwerpen is kunststof verwerkt. Maar, wist u dat er ook veel verrassende toepassingen van kunststof en rubber zijn? Deze toepassingen vindt u op het Demoplein en de Hall of fame.

Ontmoet onze exposanten

Op de Kunststoffenbeurs ontmoet u 275 specialistische bedrijven uit Nederland, België en Duitsland zoals designbureaus, productontwikkelaars, grondstofleveranciers, spuitgiet- en extrusiebedrijven, vacuümvormers, gereedschapmakers, machineleveranciers, softwareleveranciers en rapid-prototypers. Bekijk de beursplattegrond

Inschrijven gratis bezoek